Despre ECO TRADITIONAL CONSTRUCT

case din lemn - Despre noi

Sa devii un constructor de succes este o acumulare de viziuni, sprijinita de o echipa puternica si o stransa legatura cu vanzatori si subcontractori. Reputatia se castiga si se cladeste in timp prin sinceritate, spirit artistic, corectitudine, creativitate si cel mai important este sa te dedici si sa ai o pasiune pentru construirea de case din lemn. Aceasta reputatie nu vine de la sine, ci se castiga cu fiecare casa pe care o construim.

Hotararile le luam impreuna cu clientii nostri.

Prin stransa legatura cu clientii nostrii si cu piata constructiilor, incercam sa cladim “AZI” ceea ce clientii de case din lemn vor dori "MAINE". La ECO TRADITIONAL CONSTRUCT ne-am construit afacerea in jurul nevoilor, dorintelor si viselor clientilor nostri. Este o filozofie cu care ECO TRADITIONAL CONSTRUCT a castigat reputatia de firma de top in construirea de case din lemn la cheie sau case la rosu. Continuam sa ne dezvoltam ideile, in dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu proiecte ce reprezinta mai mult decat o simpla casa de locuit. Nu suntem niciodata multumiti si continuam sa imbunatatim si sa dezvoltam calitatea lucrarilor noastre. Scopul nostru nu este doar acela de a construi case din lemn. Scopul nostru este de a cladi increderea si aprecierea clientilor nostri.

ECO TRADITIONAL CONSTRUCT realizeaza ca procesul de construire a unui camin, poate fi o experienta stresanta si cu o foarte mare incarcatura emotionala daca nu  este tratata cu toata atentia necesara, de aceea incercam sa facem aceasta experienta cat mai placuta pentru intreaga familie.

CONSTRUIREA VISELOR - O CASA DIN LEMN ECOLOGICA , UN VIS

Pentru unii acest vis incepe cu o plimbare intr-un cartier rezidential. Pentru altii tine de aspiratiile proprii, iar pentru altii este un vis din copilarie, visul de a avea un camin cald ce sa le aminteasca de copilarie.

Acum veti vedea cum acest vis al dumneavoastra prinde contur cu ECO TRADITIONAL CONSTRUCT.

Aici o sa gasiti o apropiere de constructori, unica, asa cum este si visul dumneavoastra. Noi ne asiguram ca totul este conform visului dumneavoastra.

  1. De la personalizarea serviciilor, pornind de la proiecte de case din lemn, la atentia, calitatea, si confortul noului dumneavoastra camin.
  2. Experienta in domeniu ne face capabili sa cream nu doar o casa din lemn, ci un camin.

Calitatea la noi este pe primul plan si nu este afectata in nici un fel de termenul scurt de executie. Termenul scurt de executie de case din lemn se datoreaza atat sistemului constructiv folosit de noi, cat si a faptului ca avem o echipa de profesionisti ce sunt mereu la dispozitia dumneavoastra.

IN 90 DE ZILE VISUL DUMNEAVOASTRA SE DESCHIDE CU O CHEIE

Da, in 90 de zile la ECO TRADITIONAL CONSTRUCT aveti cheia caminului mult visat.

Cu o experienta in domeniu de peste 12 ani, cei din cadrul ECO TRADITIONAL CONSTRUCT, au cladit zeci de case din lemn, au dezvoltat metode unice de construire, tehnici de vanzare si metode de control al calitatii si al costului cat mai redus – si toate astea fara sa sacrifice libertatea design-ului sau calitatea lucrarii.

La baza succesului  fiecarei firme  de constructii de case din lemn se afla sistemul nostrum unic de pereti din panouri, combinat cu compactarea pachetelor de materiale dure cu cele de finisare. Specificatia constructiei casei din lemn este stabilita de comun acord cu clientul, alegand dintr-o varietate de materiale standard si optionale, toate garantand o investitie pe termen lung.

Noi propunem, dumneavoastra decideti !