O alta zi. Munca, prieteni, relaxare. Parca nimic din ce obisnuiai sa faci nu mai are farmec, parca nimic din ceea ce era rutina ta, viata nu mai reprezinta un interes. Si cand starea psihica este si ea acaparata intr-un cerc vicios ca acesta nu iti ramane decat sa iti cauti energia in alta parte, sa descoperi ce te poate motiva. Un masaj erotic? Cat de tentant suna asta?

Acaparat de lumea cotidiana ai dreptul sa evadezi; incercat de greul zilelor ai dreptul la relaxare. Stresul este un concept de care te lovesti din ce in ce mai des de aceea sa iti acorzi mai multa atentie, sa te gandesti la tine, la ceea ce meriti este primul gand de a alege un masaj erotic. O experienta desavarsita ce se termina ca intr-o poveste, cu final fericit, viziteaza-ne. O lume in care tu contezi, iar masajul erotic ti se ofera pe tava, de femei cu trupuri goale care te cheama ca sirenele.

Masajul erotic te redefineste. Pentru ca uiti de tine in lumea agitata in care traiesti, dar aici iti readuci aminte de ceea ce conteza, de ceea ce iti place. De la vizual la olfactiv esti incantat peste masura. Pentru ca alegem pentru tine o locatie de vis, care sa iti ofere acea senzatie de apartenenta, de relaxare, de loc unde poti sa te intorci ca la sanul iubitei; un loc cald prin definitie simbolica ce nu traseaza bariere care sa iti aminteasca de o eticheta a societatii, de o limita a placerii, care nu se impune si cere sfiala ci dimpotriva, te invita la delir in lumea placerilor trupesti. Insa pentru a fi complet satisfacut va conta discretia si intimitatea.

Masajul erotic te poarta pe culmile placerii. Toate simturile iti sunt rasfatate. Pentru ca trupul tau gol poarta un altul, pentru ca goliciunea exploreaza viata intima, pentru ca dorinta ta zvacneste din tine ca si uleiul de masaj din tub. Arzi ca flacara, mocnesti ca sufletul unui copil incantat si nu in cele din urma cunosti adevarata fata a sexualitatii, a eroticului.

Masajul erotic descopera vitalitatea din tine. Un prim efect pe care il vei cunoaste dupa un masaj erotic este desigur acela de a recapata energia pierduta. Te scuturi parca de o bruma ce timpul ti-o pune pe umeri si redevii acel om plin de viata. Si pentru a sparge si barierele impune de conceptii gresite masajul erotic nu se adreseaza numai celor singuri astfel ca intr-o experienta ce te poate invata tehnici noi viata ta intima cunoaste si ea un alt nivel, un progres satisfacator. Descoperi cum se poate imbina eroticul cu spiritualul, cum placerea se simte nu numai prin senzatiile si simturile trupului ci si a mintii, a sufletului. Pe cat de profund pe atat de unic.

Pentru a alege un masaj erotic trebuie sa fii liber de conditii clasice, de gandiri traditionaliste, intr-un mediu confidential. E ca si cand iti amintesti de clipele cand erai mic si iti satisfaceai pofta cu ceva dulce. Conceptul nu s-a schimbat astfel ca la fel de dulce ti se va parea si experienta masajului erotic.